I løpet av flere dager med hålke får man et innblikk i en leilighet i Oslo. Der bor to mennesker som har tilbrakt størsteparten av sine liv sammen. På godt og vondt. Vi får vite om det gode, og om det onde. Vi får det hele vinklet fra den ene parten, likevel ser jeg nyanser som får sympatien til å vingle. Denne boka pirker i følelsene mine og får meg til å reflektere over egne valg. Selv om den er veldig interessant blir den litt langdryg og jeg kunne tenkt meg litt mer dybde.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enig med deg i vurderinga di. Sympatien for den kvinnelege hovudspersonen bir mindre etterkvart som ein skjøner at ho er ein upåliteleg fortellar.. litt langdryg etterkvart ja. Men eg synest det er den beste eg har lest av Uri så langt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er akkurat det, hun virker upålitelig. Takk. :-)
Dette er den første boka jeg har lest av forfatteren. Jeg har flere ganger vurdert "Kjerringer", men har aldri kommet så langt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila