Her er en bok som er helt etter mitt hode. Boka gir informasjon som er helt unødvendig i dagens samfunn, dette er ting som vi overhode ikke bør vite noe om. MEN....dette er krydderet som gir den helt spesielle spissen på det vi leser. Her er det masse kunnskap jeg aldri har hørt om, og også en god del som er litt kjent fra før. Som frimerkesamler, glad i litteratur og historie/ kultur er det her en mengde å glede seg over. Som tidligere samfunnsfaglærer ergrer jeg meg over at ikke boka kom for mange år siden. Slik kunnskap som dette elsket jeg å formidle og det var også noe de fleste av mine elever satte pris på. Ser boka også litt i sammenheng med boka Atlas over fjerne øyer.
Jeg har ennå ikke lest boka, bare bladd litt og lest litt her og der. Det er ikke så mange her på forumet som har boka, men jeg håper på litt respons like vel.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har planer om å skaffe meg den boken! Så en omtale av den i en avis for noen uker siden, og var på nippet til å legge den på toppen av haugen jeg hadde i armene da jeg beveget meg mot disken i en bokhandel få dager etter. Din omtale gir ny motivasjon, og i mellomtiden har jeg jo fått lest opptil flere av bøkene som ble med meg jeg den dagen.... :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei! Hvordan går det? Har du fått tak i boka om landene som forsvant? Hittil har jeg bare lest sporadisk i boka. Den ligger i stabelen med bøker som skal leses med høy prioritet ( det er bare det at denne stabelen er i ferd med å bli stor- og tid til lesing er mangelvare). Jeg gleder meg til å ta fatt.
God lesehelg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oj, det går nok ikke så fort fra tanke til handling her i gården! Jeg har ikke kjøpt boken ennå - og det vil nok drøye ennå litt før det skjer. I likhet med deg har jeg mye ulest innen husets fire vegger, så jeg prøver å porsjonere ut nyanskaffelsene litt...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

EckhoffHarald KAnjaHeidiAnne-Stine Ruud HusevågIngeborgElisabeth SveeKaren RamsvikToveingar hBeathe SolbergStian DalbergJulie StensethAtmanHildeTheaKarin BergAndreas BokleserTone Maria JonassenBenedikteThereseAud- HelenEmilie GeistHarald AndersenNils PharoRufsetufsaEivind  VaksvikIdaSimen "Boktimmy" IngemundsenMargrete Dyvik CardonaHelena ETone SundlandLailaLeseberta_23LeselenaAnniken BjørnesVannflaskeandrea skogtrø egganHilde H  HelsethLillevi