[ Slettet av bruker ]

Viser 2 svar.

Har kun lest Havboka, og synes den var glitrende (minnet meg om Moby Dick). Men nå som jeg leser anmeldelsen din skjønner jeg at jeg mer bra i vente! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vel, smak er jo subjektivt, og jeg kviet meg for å gi "Havboka" en dårlig omtale, fordi Strøksnes skriver alltid godt. Men den manglet mye av det som er å finne i hans andre bøker. Ihvertfall for meg som er interessert i historie og i andre kulturer. "Automobil", "Rett vest" og "Tequila dagbøkene" synes jeg er hans aller beste prestasjoner og ga meg innsikt i ting jeg ikke visste. Tor Eystein Øverås er litt i samme sjanger; reisebeskrivelser, nesten essay, ispredd mye historie, og også en av norges beste skribenter. Det å formulere inntrykk er en kunst som de fleste av oss ikke behersker, men Øverås og Strøksnes brillijerer i så måte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

KatrinGBeathe SolbergKine Selbekk OttersenMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy Englund