Hei! Eg heldt foreløpig på med Dag Solstad si "16.07.41", som foreløpig er litt tung å kome gjennom, men samstundes uhyre fascinerande, ettersom han beskriv dei allmenne, innerste tankane våre så bra.

Er det nokken som har tips til Solstad-bøker som kan verke litt meir "lettlest", eller berre noko ein burde lese av han?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Irr! Grønt! var mitt første møte med Solstad for veldig lenge siden. Den var lettlest og veldig fin, - syntes jeg da. Jeg har nå i etterkant tenkt at den kanskje egentlig var litt ekkel! Hovedpersonen hadde som prosjekt å bryte ned en tilsynelatende vellykket kvinnes selvbilde, hvis jeg husker rett, - jeg bør visst lese den om igjen! Hovedinntrykket av boken er at jeg syntes den var interessant og veldig artig med skildringer av et for meg gjenkjennelig studentliv., - samt til tider hylende morsom!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"17. Roman" var god synes jeg! Den var ikke tung å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Genanse og verdighet, kanskje?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Einig i det valet. Eg las boka i samband med nordisk grunnfag og avslutta oppgåva mi med hovudpersonen Elias Rukla eigne ord: Han oppdager at han er overflødig. Det er helt opplagt at han er en lærer som mener at det som gjør ham til lærer - at han er i stand til å formidle noe fra vår kulturarv videre til kommende generasjoner - det er det ikke lenger behov for. Ibsen-scenen viser hans angst over dette, og hans innestengte raseri. http://www.dagbladet.no/kultur/2006/08/04/472970.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den er veldig bra - har omtalt den i bloggen - (Det er link på slutten av omtalen til andre Solstad-omtaler jeg har der)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheia