"Heretter kan jeg elske andre menn enn deg!". Fra kvinnenes perspektiv, dikt vs mannfolkarbeid. Jeg er ikke helt sikker på at dette prosjektet var helt vellykket. Hvem er JEG-pesonen? Aris bror, søskenbarn, slektning elle kamerat? Litt uklart.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Litt av meninga er vel at vi ikke får vite det. Men forstår det slik at det er hans halvbror. Ari har en annen mor (som dør ung, som vi hører mye om i boka). Så gifter faren hans seg på nytt. Hvorvidt denne halvbroren er født etter det eller fra før, er ikke åpenbart. Men de bodde sammen da de var unge og hadde Asmundúr som felles fetter, blant annet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhild