Beklager bruken av engelsk uttrykk i tittelen, jeg kommer ikke på noe norsk ord med samme betydning(finnes det, egentlig)?

Har du noen litterære dealbreakere? Det kan gå begge veier, altså både bøker som dine nærmeste "må" like, eller bøker som gjør deg mindre interessert i å bli kjent med noen dersom dette er deres yndlingsbok...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Har vanskelig for å forstå folk som ikke liker Harry Potter serien og Ringenes herre serien. Også er jeg veldig skeptisk til de som mener Fifty shades of grey serien er gode bøker, selv om jeg ikke har lest den selv :p Så jeg er vel litt fordomsfull.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kan ikke komme på noe norsk begrep som er like dekkende, gitt. Noe engelsk må man tåle, synes jeg.

Dealbreaker og dealbreaker. Jeg sliter med å umiddelbart digge folk som sier at de misliker Harry Potter-bøkene. Eller som ikke gadd å lese ferdig Kompani Orheim av Tore Renberg. Eller som ikke liker krim fordi det ikke er skikkelig litteratur. Ellers er jeg litterært open minded, føler jeg.

Man leser jo litteratur med ulike mål for øyet. Jeg liker en god historie, og vil gjerne bli underholdt. Men mange har andre fokus enn meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R