En elv av røyk er andre bind, ja. Nummer tre, Flood of Fire, kom ut i 2015, men det ser ikke ut til at den er oversatt til norsk ennå.

Du har fått mange gode forslag her, og jeg slutter meg ubetinget til De fortapte spillemenn.

Du har ikke lest så mye av Roy Jacobsen, ser jeg - hva med Hoggerne?

Håper du får en fin leseferie. Jeg skal også ut og reise og har pakka kofferten med både lødig og ledig, nok til to uker, håper jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Er nummer tre ute????!!!! Det har gått meg hus forbi! Svisj over til nettbokhandlene og søke opp Flood of Fire, THANK YOU, Marit!!!

P.S. Og riktig god tur!!! :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hjertelig takk og riktig god ferie!

Jeg skal ikke avgårde riktig enda, så jeg har litt tid til å skaffe spillemennene og ev annet som ikke allerede er i hus. Veldig artig med slike tipsrunder. Mange gode forslag ja, og jeg er åpen for flere!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S