Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Denne burde merkes med "i ferd med å røpe noe av handlingen", for sette med overgrepet får man ikke egentlig bekreftet før langt ut i historien (selv om de fleste nok mistenker det ganske tidlig)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er på en måte enig med deg, men med bakgrunn i all mediaomtale denne boka har fått i løpet av høsten, så vil jeg tro det er allment kjent at den handler om overgrep.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ser den :-)
Men er det sa slik at omtalte bøker skal anmeldes etter andre regler enn mindre kjente bøker? :)
Jeg unngår bevisst å lese anmeldelser av bøker jeg skal lese, nettopp pga slike ting og for ikke å på forhånd ha forventninger /forestillinger om handlingen

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ikke bare snakk om anmeldelser her, men alle debattene om virkelighetslitteratur med utgangspunkt i Arv og miljø som har versert i høst. Det skal la seg vanskelig gjør å ikke ha fått med seg at boka handler om det den gjør.. Men uansett, det er ingen smal sak for meg å gjøre det om, og det gjorde jeg i går, så da håper jeg alle blir fornøyd. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare så det er klart så mente jeg på ingen som helst måte å skape kvalm eller være kverulant... :-) vet bare at JEG ville irritert meg dersom jeg leste dette før jeg hadde lest boka :) holder meg bevisst unna debatt og omtaler av bøker jeg skal lese (så sånn sett ville jeg uansett ikke sett dette da.. Hehe). Denne hadde jeg hørt om, ja, men om det var overgrep, omsorgssvikt, eller noe annet som lå og "ulmet" visste jeg ikke sikkert før det ble bekreftet i boka:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer Smedaassiljehusmor