De to bokhyllene som står oppe på "kontoret" er delt opp i en norsk og en engelsk og bøkene står alfabetisk. Fagbøker som floraer og soppbøker står nederst og er bare satt inn etter innfallsmetoden. De jeg bruker pleier å ligge i hauger på gulvet. Floraer om våren og sommeren. Insektsbøker om sommeren og soppbøker fra sensommer til høst. Så setter jeg de inn igjen i hylla i løpet av vinteren. Og lengter til lysere tider.

I tillegg har jeg et par bokhyller i kjelleren der jeg har prøvd å ha bøkene alfabetisk, men de er ganske overfylte så det tyter ut litt både her og der. Målet må være å kjøpe et par nye bokhyller slik at jeg kan få litt bedre orden enn jeg har nå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin Fjellheim