Dette var en underfundig roman og til tider hadde den helt absurde handlinger! Men jeg likte boken veldig godt. Les gjerne mer på bloggen min ( ekstern lenke)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Leser denne nå, ca halvveis, og jeg tenker på den med et smil om munnen. Utrolig lettlest, samtidig som man fra tid til annen må bråstanse og bare "Hæææææææææ???" over de absurde episodene som avfeies nærmest i bisetninger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samme her, en fin og annerledes roman.
Og så ble jeg nysgjerrig på Schreiners novellesamling Min fars fem bad. Har du lest den også?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, den har jeg ikke lest ennå men den ligger her på lur og blir lest om ikke så lenge tenker jeg. Den skal ha noe av den samme humoren eller dette underfundige der også har jeg forstått.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Må nok lese den etterhvert, jeg også :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin Eftevand