Vakker forside av Asbjørn Jensen. Sex og utroskap Ikke mye sexy innhold. Lett å lese. Passer for leser søker bok. Usjarmerende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Don't judge a book by its cover, indeed. Jeg kjopte den ogsaa pga coveret, og fikk inntrykk av at boken var mye mer vakker, dyp og 'yndig' enn den viste seg aa vaere. Holder med deg i at den var usjarmerende. Jeg likte ikke boken i det hele tatt - kanskje mest av alt fordi jeg ikke klarte aa sympatisere med hovedpersonen, som gjennom hele boken oppforer seg egoistisk og selvsentrert.

Dersom jeg skal holde personlige meninger utenfor, kan jeg nok ikke si at den var direkte daarlig - det var noe med den veldig overfladiske maaten den var skrevet paa som fikk den til aa virke svaert kynisk, og bildet paa utsiden fikk en helt annen mening etter at jeg hadde lest boken ferdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy Englund