Spennende artikkel og foodinliterature skal definitivt sjekkes ut!
Topp innlegg om påstartede lesehelg!

Elevene mine har mast i over to år om denne fantasy-serien, så nå har jeg satt i gang med Skyggejegerne. Første bok er Demonenes by. Den innfrir foreløpig med interessant plot og spennende twister. Det skal bli gøy å endelig få snakke med dem om denne serien de brenner så for!

Ellers har jeg startet helgen med å omorganisere bøkene i heimen. Det ble både bedre og finere. og jeg fikk en større oversikt over alt jeg faktisk har. Har lesestoff for årevis her som jeg ikke har lest. Mye å ta fatt på etter Demonenes by med andre ord.

Ønsker alle en nydelig helg, med fine opplevelser. Både i litteraturens verden og den vi lever i.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  Skage