Har lett og lett, men klarer ikke å finne denne oversatt til norsk noe sted. Tror den har vært det på et tidspunkt, siden det eksisterer en norsk tittel, men klarer altså ikke å finne den hos noen av bokhandlene jeg har vært innom. Hvis noen vet om den er mulig å få i på norsk, vil jeg gjerne vite om det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Hei jeg har aktive annonser på finn hvor jeg legger ut bæler jeg ønsker å kjøpe. Har fått så mye respons og ikke minst tak i veldig mange gode pent brukte bøker. Anbefaler det;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei, ser ut til at de har den her: Antikvariat.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen hjertelig takk! Har allerede bestilt den på engelsk, men kommer nok til å bestille denne også! :) Litt mer barne- og ungdomsvennlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er lurt, - jeg kjøpte den via Antikvariatnet for noen år siden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Fride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian Axdal