Har tråla nettet etter norsk innbunde utgåve av denne boka. Den ser ut for å vere ute av sal. Eg har heller ikkje hatt lukka med meg på nettsidene til div antikvariat og bruktbokhandlar. Skulle det vere nokon som har tips om kvar den eventuelt er å få tak i vil eg vere takksam for det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Dersom du vil lese Metro 2033 på norsk, så kan du bestille den på ark.no. Da har du den i posten i løpet av ca to dager. Se her:

https://www.ark.no/ark/boker/Glukhovsky-Dmitry-Metro-2033-9788203370809#.V7ILMfmLSM8

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det ser ut til at de har den på lager på en del Ark butikker, både i innbundet og i pocket. Sjekk her f.eks: Ark.no

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk til deg og krira. Det ser ut for at bestillinga har gått igjennom.

Så undrar eg meg litt over kvifor eg ikkje fekk treff på Ark når eg søkte etter boka på Bokfunn eller på Google

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Merkelig. Men bra du fikk tak i boka:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det var det. Og enden på visa blei at eg no har både ei innbunde og ei pocket-utgåve av boka. Så dersom det er nokon som ikkje har fått tak i boka enno, og har lyst på ein ulest pocket-utgåve så er det berre å ta kontakt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har framleis uåpna pocket-utgåve liggande. Dersom nokon vil ha den, så sender eg den. Pris; donere eit valfritt beløp til Røde Kors.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så snilt av deg, jeg tar den gjerne mot en donasjon til Røde Kors. Jeg følger deg, så da får du kanskje lov til å sende meg en PM som jeg kan svare på? Husker ikke helt hvordan det fungerte med disse restriksjonene på meldingene. Tusen takk! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Supert, du får den. Har sendt melding.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg jobber på Norli i Tromø, og mener bestemt vi har en innbundet kopi i hylla. Gå innom noen bokhandler og se :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for tips. Eg ringte Norli Nerstranda, dei kunne ikkje sjå at dei hadde innbunden kopi i butikken, Den hyggelege dama som hjelpte meg meinte også å kunne sjå på dataen at ingen av Norli-butikkane har den inne. Men dersom du kunne ta deg bryet med å dobbeltsjekke ved anledning så ville eg bli glad for det.

Her eg bur har vi berre ein bokhandel, så leitemuligheitene er ganske avkorta. Men eg har kika i ein del restekasser i diverse bokhandlar der eg har feriert i sommar, men utan hell når det gjeld akkurat denne boka (derimot fann eg ei anna som eg har vært på utkik etter ei stund ....)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg sjekka, og det stemmer at vi har den inne, flere Norli butikker har den også inne. Kanskje hun har sett på feil bok når hun var og søkte. Men så flott at du fant den et annet sted da :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kanskje jeg har sett feil da, eller at den har blitt solgt siden sist jeg så den. Skal ikke på jobb igjen før på fredag, men kan dobbeltsjekke da :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Book Depository selger den som CD-Audio

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Jakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin Lothe