Jeg arbeider i bokhandel, har derfor lest en stor del av de typiske dameromanene. Men når det er sagt må jeg si at denne boken overrasket stort. Da jeg ofte ikke er særlig begeistret for slike bøker fordi jeg ofte synes de er alt for like, må jeg si at denne boken er en av de beste romanene jeg har lest. Kanskje ikke i skrivemåte og formuleringer, men det er vel egentlig å forvente fra en oversatt bok.
Historien er så spennede, og boken på 500 sider har så mye driv at den ble utlest på 2-3 dager. Anbefales absolutt på det sterkeste for de som liker hemmeligheter og mysterier fra fortiden.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig! Boken et utrolig lettlest. Jeg leste den på engelsk for noen måneder siden. Personlig synes jeg dette er en av hennes beste bøker, sammen med "the secret keeper" og "den hemmelige hagen"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den var slett ikke verst, men jeg liker En svunnen tid for henne best, skjønt jeg ikke er fan av damelitteratur:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble positivt overrasket over denne boka jeg også, selv om jeg var skeptisk i begynnelsen. Det er ikke en ren dameroman, kanskje i og med at den har mysterie elemter i seg, (er ikke glad i dameromaner selv heller), selv foretrekker jeg horror. Og mener fremdeles at En svunnen tid av Morton er hennes beste så langt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Hanne Kvernmo RyeMads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteEllen E. MartolTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieKirsten LundBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNina