Boka er rett og slett forferdelig, barnslig og består egentlig bare av en samling av ting forfatteren må ha googlet seg frem til eller noe lignende. Den har i seg selv ingen basis og flytter litt her og der, men kommer ikke frem til noe som helst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Har sjølv erfart å hate og elske Loes bøker. Har merka meg at eg rett og slett må vere i "riktig" humør for å glede meg over bøkene hans. Om ein er gretten og litt irritert på livet så vil bøler som dette ofte berre irritere ytterligere. Slik er det iallfall for min del. :-) i tillegg krever slike bøker at ein "tar" humoren. Om du ikkje har same sans for humor som forfatteren, så vil ikkje slike (=humoristiske og ironifyllte) bøker falle i smak.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ehhh.... Naiv. Super kom ut i 1996 og det var ingen Google da.... Internett var så vidt begynt. Denne romanen var tydeligvis ikke noe for deg, da ironien og den kalkulerte naiviteten gikk deg hus forbi? :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti