Jeg ble utrolig glad i personene i denne boken, og jeg ble dratt inn i historien mer og mer for hver side jeg leste. Dette er en sterk bok med mange inntrykk og følelser-en bok man husker lenge. Jeg syntes den hadde en litt uventet slutt, men det gjorde boken bare enda bedre! Historien er på mange måter trist, samtidig som den er full av søte hendelser og personligheter! Anbefales på det varmeste !

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig, det var utrolig fin bok, den får en hedersplass på min favorittliste. Hun har kommet med en ny, gleder meg til å lese den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin Eftevand