www.pbok.no har nettopp åpnet. Vårt mål er å bli størst på utvalg av litt eldre bøker du ikke finner i vanlige bokhandeler.. Med 20.000 bøker allerede er det stor mulighet for at vi har boka du leter etter! Den boka du leste som ung? Eller den som noen har "lånt" - hvem kan det ha vært? Eller den boka oldefar skrev? Prøv vårt enkle søk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

For det første er jeg enig med Ingunn her. Dette er egenreklame og mot policyen til sida såvidt jeg kan se.
For det andre prøvde jeg søket og fant en bok på andre forsøk. Det er skrivefeil i "søket gav ikke resultat" eller hva det sto. For meg fremstår "gav" som en markør på en person på minst 70 år pluss, så avleggs er det... Andre bok - som dere altså har - påstår et par feil ting om boka... hvorfor påstå at Zacharias Skancke - "Linpresten" - hadde noe med salmediktning å gjøre når han ikke hadde det? Dette er heller ikke poesi, det er prosa... Beklager, jeg tar dere ikke helt seriøst, sjøl om morsan vil ha den boka. Hun har nemlig lett etter den.
Sorry hvis jeg høres sur ut. Det var nettopp noen som fikk meg i slett humør rett før jeg fant denne skuffelsen.
Rettelse: ordlyden var visst ikke poesi, det var lyrikk. Hvis dere likevel har data, prøv Wikipedia for å få ting riktig.
Neste tilføyelse: hvorfor er folka i pbok så viktige? Svar ordentlig i "om", jeg ønsket å finne adresse og telefonnummer, der lirte dere av dere mye rart, gitt! Ser også ut for meg som at pengene går til de hersens politisk korrekte flyktningene igjen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er ikke så veldig glad i å lese innlegg som kun er reklame kjenner jeg. Har du/dere fått lov av admin.? Det blir jo veldig uinteressant å lese innlegg i dette forumet dersom alle bruktbokhandler og antikvariater skal gjøre det samme.

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline