Jeg elsker historiske romaner, og dette er en veldig bra en. Anbefaling fra meg;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig, det er en fascinerende historisk roman som er lagt til Spania i inkvisisjonens tid. I begynnelsen på 1500 tallet oppsto det rykter om at nonnene i et kloster hadde hatt omgang med djevelen.
Denne gripende fortellingen fra inkvisisjonstiden er uhyggelig og fengslende lesing. "Religiøs galskap" preget tiden, og grusomme overgrep som bl.a. tortur ble begått mot de som angivelig var besatt av djevelen, ikke var rettroende nok.

Interessant å få et lite innblikk inn i den tiden og det pirrer min nysgjerrighet slik at jeg får lyst til å lese mer om Inkvisasjonen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Rolf IngemundsenGrete AastorpIda  Gaarden SortlandNtotheamgeLisbeth Marie UvaagAnne Berit GrønbechEivind  VaksvikBertyPiippokattaVidar RingstrømHilde H HelsethTove Obrestad WøienlittymseIngunn SEster STurid KjendlieCarine OlsrødRisRosOgKlagingritaolineHanne MidtsundBjørn T. SkjævelandMetteLilleviFrank Rosendahl SlettebakkenBirkaAnniken RøilBibliotekariHanne Kvernmo RyeHilde Merete GjessingMaren Hjelle CurrieTherese HolmWenche VargasRufsetufsaPirelliRuneThomas Heie H.Readninggirl30Tone Maria JonassenBente Nogva