Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Artig! Jeg har bare noen sider igjen av den første boka i essaysamlingen til Michel de Montaigne, og lette litt i boksamlingen for å finne ut hva jeg skulle lese av sakprosa nå. Da jeg klikket på denne, som jeg har hatt i et par år og helt hadde glemt, ser jeg at du har lagt inn denne interessante bokomtalen. Stories About Storytellers må derfor bli nestemann ut. Tusen takk, annelingua.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så morsomt, Monica! - da er jeg spent på om din dom vil innebære at jeg ikke klarer å la den forbli på ønskelisten, men faktisk må bestille den.... :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, dette er fornøyelig, annelingua!

Er snart halvveis nå, og kan allerede si at jeg storkoser meg med denne :-)
Hører mest på lydboka, for det er Douglas Gibson selv som leser – noe han gjør på utmerket vis!
Mer utfyllende rapport følger sikkert når jeg blir ferdig med den etter hvert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lovende - gleder meg til sluttrapporten, men tenker at den boken bør nok rykke oppover på listen min allerede nå. :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, annelignua, da er sluttrapporten klar og ligger under: Diskusjoner om boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du abonnerer sikkert på lit.hub.com - og kjenner nok til disse forfatterne, men jeg tar sjansen og sender deg en link eller to.
Fra Quebec

Ni samtidsforfattere fra Canada

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Interessante lenker! (Neida, jeg abonnerer ikke på lit.hub.com - for det første fordi jeg ikke kjente til nettstedet, og for det andre fordi jeg tvertimot har måttet av-abonnere ymse ting, jeg ble så stressa av å få enda mer dumpende ned i innboksen. Men nå kan jeg jo oppsøke nettstedet iblant, når det passer seg slik!)

Jeg kvitterer med en liste jeg fant på CBC i går: 15 books to read for Indigenous Book Club Month. Dét er nemlig den måneden vi har gått inn i nå. (Antagelig hvert år i juni?)

Og på CBC finnes det så klart andre lister - på denne siden ligger lenke til fire andre lister med lesetips!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPiippokattaEllen E. MartolAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S