Var spent på å lese noe av denne forfatteren, men kanskje jeg valgte feil bok å starte med? Helt grei å lese, men fikk ikke den store opplevelsen. Det står på boka at det er for voksne. Jeg vil heller si den er for ungdom. Fantasien hans overgår ikke min egen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg har lest noen bøker av Gaiman og har dessverre ikke likt alle, men min favoritt av ham så langt er Kirkegårdsboken. Prøv gjerne den om du ikke har lest den allerede:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ikke lest noen andre av han, så jeg skal gi han en sjanse til! Takk for tips

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen årsak, jeg leser minst to - tre bøker av en forfatter før jeg bestemmer meg om jeg skal "gi opp" en forfatter eller ikke:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da tenker vi nok ganske likt! Greit å gi de en sjanse når man har hørt så mye bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, for forfattere har jo sine oppturer og nedturer de også, så to - tre sjanser må man få og da får man bedre innsikt i forfatterskapet også, hvordan de skriver og hva slags bøker de gir ut:) Finne ut om man vil lese mer av dem eller ikke. Det er ikke nok å "dømme en forfatter" kun etter en bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå har jeg lest Kirkegårdsboken - det var noe helt annet ja! Likte denne mye bedre

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så fint at du ga den en sjanse og det varmer å høre at du likte den:) Jeg synes den er magisk og annerledes, og det er den jeg liker best av Gaiman så langt:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjerstiIngvild S