Veldig, veldig skuffet over denne boka... Jeg var en av de som slukte En passende ung mann, men denne her sto bare helt stille.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg tror det er mennesker som har et nært forhold til musikk, samspill og musikalsk kvalitet som blir mest grepet av denne boka. Selv ble jeg helt betatt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En stillestående historie på mange vis, men full av små fantastiske detaljer i en musikerhverdag - jeg ble enormt sentimental og lengtet voldsomt tilbake til det rare interne livet man har i en strykekvartett :) Måten han klarer å beskrive hvordan musikken fyller livet, og også hvordan alt man gjør er knyttet til nettopp dette, synes jeg er imponerende. Jeg elsket denne boka. Og jeg elsket også "En passende ung mann". To helt ulike bøker, ja.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg leste denne for lenge siden og ble helt bergtatt. Må lese den igjen snart.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt å se at vi er flere! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Føler jeg må lese den om igjen snart. Jeg husker jeg likte denne boka, men det føles altfor lenge siden, og jeg føler at mye er glemt. Men kjærligheten til musikken, og det å leve et liv i musikkens verden, betok meg og fascinerte meg. Den er veldig annerledes enn 'En passende ung mann', og jeg forstår på en måte at alt mulig annet kan bli skuffende nedturer etter den boka. Jeg hadde det slik da jeg var ferdig med den, at hva nå? Hva i all verden skal jeg lese etter denne?
Jeg syns det er flott med forfattere som evner å skrive to så forskjellige bøker. Jeg har enda ikke lest 'To liv', så meget mulig jeg har noe å glede meg til der. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så rart... Jeg elsket den. Detaljene i beskrivelsene gjorde instrumenter så vel som musikk tydelige for mitt indre øye og øre - en sann fryd!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.