He-elt enig med deg når du skriver "Noen ganger er det deilig å bare la seg underholde". At man ikke alltid trenger å vri hodet for å finne ut hvorfor, hvordan, hva eller hvem. Jeg har sett litt etter slike bøker, skal reise med hele familien (foreldre, besteforeldre, barn...) i sommer og da hadde det vært herlig å "gjemt" seg bak en bok etter en slitsom dag. Hvilken bok ville du anbefalt? :) Nå sikter jeg til chick-lit ;)

Nå har jeg ført opp Hellemyrsfolket i "Skal lese" - listen min, gleder meg!

Jeg ser hva du mener, men det er da det er så kjekt når man kommer over nye forfattere! Fryd! Jeg elsker forfattere fra Norden, Island har jeg spesielt fått sansen for! (Norge er på topp selvfølgelig).

Nå har jeg innsett at jeg bør også lese andre sjanger, derfor hyler jeg ut til dere etter tips :) Har faktisk begynt å kikke etter fantasy (?!) bøker, spennende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Hvis du har lyst til å prøve deg på chick-lit, så kan du jo forsøke deg på Jojo Moyes' bøker. Jeg synes 'Et helt halvt år' er best. Ellers er 'Shopoholiker'-serien av Sophie Kinsella fornøyelig :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Engelsk eller norsk? Tenkte å prøve meg på noen engelske bøker :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste dem på norsk, men disse er jo av engelskspråklige forfattere, så du kan jo velge å lese dem på oriiginalspråket om du vil :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei igjen :-) Hvis du ikke har lest Hunger Games- trilogien av Suzanne Collins, så anbefaler jeg den. Ikke mye å le av egentlig, men handlingsmettet og spennende så det holder! Egentlig litt rettet mot young adult, så jeg skulle lese dem for å vite hva ungdommene mine snakket om. Men jeg likte dem kjempegodt! Sjanger: Dystopi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Faktisk så leste jeg den triologien og ble positivt overrasket! Har du lest andre lignende bøker som du vil anbefale?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har egentlig ikke lest så særlig mye av denne sjangeren selv, men er for tiden veldig nysgjerrig på den. Så har en plan om å få lest noen flere selv. I første omgang skal jeg prøve meg på noen av Margaret Atwoods bøker, for har lest mange gode omtaler her inne. Hvis du søker på lister, og emneord dystopi, så finner du mange :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble veldig nysgjerrig på både forfatteren og sjangeren du nevner :) Skal bestille noe av henne på nettet i kveld, gleder meg! Har du lest noe av henne? Jeg tenkte å begynne på "Tjenerinnens beretning".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du trenger tips til noen gode fantasy bøker, anbefaler jeg Ravneringene trilogien av Siri Pettersen, kjempefin serie! (Odinsbarn, Råta og Evna). Ellers Neil Gaiman sine bøker, og selvfølgelig Hobbiten/Ringenes Herre

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har tenkt på dem en stund nå og siden du anbefaler dem bestiller jeg dem nå! Trengte bare et lite spark bak ;) Er serien rettet veldig til ungdom?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Serien er primært rettet til ungdom, uten at det ødela for min del:-) Tror mange voksne, kanskje spesielt unge voksne, vil ha gleden av disse dersom man er glad i fantasy bøker. Håper du liker de:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gleder meg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra, kos deg :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsenFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten LundMonica Carlsen