Av ren nysgjerrighet: Hva ser du på når du en sjelden gang fører sansene med lyd og bilde fremfor tekst? :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 26 svar.

Grace and Frankie på netflix.
Engelsk krim.....sluker dem.
Luther, The fall, Broen, Killing....litt skumle og spennende.
Og også litt romantiske da, som ; Barefoot, Flaskeposten, No string attached ,Italia, Dear John , Mitt store fete greske bryllup .....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Breaking bad og Dexter er mine favoritter, og Dag på norsk da☺️ Og jeg må innrømme at jeg er SKAM fan og gleder meg til neste sesong (4). Tar gjerne i mot tips til serier i samme gate for nå er jeg "serie-løs".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ingen nevnt House eller The Mentalist? I begge seriene er det de sære hovedpersjonene som først og fremst fanger interessen min. Og så må jeg ha med meg kampene til Stabæk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Shameless, Greys anatomy, Travellers, Timeless, Killjoys, GOT, The Magicians, Orange is the new black, This is us...

Elsker Star trek seriene, Stargate Sg1, Stargate Atlantis, Buffy, Angel, Charmed...

Kunne holdt det gående i det uendelige tror jeg. Skikkelig tv-slave i forhold til serier. Både gamle og nye.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Homeland, house of cards , the americans og madame secretary er veldig bra. The good wife er også bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Luther , Broen, The wire, Sherlock Holmes, killing, The Fall, Downton Abbey. Er forøvrig veldig glad i engelske krimserier.
Og litt romantikk innimellom da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Om du liker britisk krim må du se "Broadchurch" og "Happy Valley" :-) knallgode serier!
Jeg er generelt mye mer begeistre for britisk krim jeg også, men av de amerikanske er true detective virkelig verdt å se. Og "Fargo"! Virkelig høyt oppe blandt seriefavorittene

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Av serier som gjorde inntrykk seiler følgende opp The Wire (første plass). Dernest The Sopranos og Boardwalk Empire. Mad Men er vel en obligatorisk stilstudie. True Detective, sesong 1 fenget også. I tillegg til filmen Fargro, så er serien Fargo også god. Alle disse er HBO-serier.

På Netflix anbefaler jeg: Narcos, House of Cards, The Crown og, eventuelt, Orange is the New Black.

  • Om jeg har lagt merke til at alle disse er engelskproduserte? - Ja, så visst. Jeg leter gjerne etter gode serier fra andre kulturer. Netflix har vist sesong 1 av serien Marseille (fransk). Dessverre var den for klisjepreget og lettvint. Men den er ikke uten interesse for de av oss som er europeisk orienterte i disse ûber-amerikanske tider...

Forresten skal Gomorrah (italiensk serie på HBO) være bra. Må vel skuffe plass til den også en dag....

Jeg mottar gjerne tips om gode serier som ikke er amerikanske.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg så nylig ferdig Frikjent jeg - var imponert over godt spill, flott fotografering og god musikk som innledning - men så ble jeg veldig skuffet over den dumme (lettvinte) slutten serien fikk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Brenner og bøkene er ukentlig høydepunkt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har selvfølgelig sett Game of thrones nylig. Helt fantastisk laget. Der skal det bli laget 8 sesonger. The Flash er en god serie hvor musikken gjør så du får lyst til å springe rundt å hjelpe folk. Må si at Legends of tomorrow er bra også. neste sesong skal jo den hete justice society. Begynte på Person of interest. har tent å fortsette men tiden strakk ikke til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Downton Abbey! Sukk, synd det ikke er flere sesonger. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig!
Kan anbefale deg The Forsyte Saga, den er bra og litt i samme stil som Downton. Mener også å ha sett en serie som het noe sånt som Herskap og tjenere som var veldig Bra. Mad Men kan det også være at faller i smak :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

herskap og tjenere er en fantastisk serie. Den burde fortsatt gått på tv. Må si den tåler tidens tann.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er blitt ein del seriar i det siste. Eg mellom anna pløyd gjennom heile Game of thrones dei siste vekene. I tillegg har eg sett House of cards, Mad men, True blood og The americans det siste året.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Game of Thrones og Penny Dreadful! :) Har også lyst til å se Grey's Anatomy, og tenkte på å kjøpe dvd boks med hele greia, men den serien er visst ikke ferdig ennå?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg slukte de to sesongene av The Carrie Diaries på pinlig kort tid. Serien, en spin-off av Sex in the City, appellerte voldsomt til fjortenåringen i meg... ;-) Likte også veldig godt American Horror Story, sesong 1, uten sammenligning forøvrig. The Walking Dead er ellers en soleklar favoritt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kun nyhende og fotballkampar og enkelte andre sportssendingar. Dei fleste TV-seriane som er nemnde her i denne tråden har eg verken sett eller høyrt om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nyheter.
Noe vintersport, håndball og sykkel. Ikke fotball.
Streamer filmer og serier for å slippe unna reklamen. Broen var god. House of Cards liker jeg veldig godt. Downton Abbey :-)
Veldig lei av gullrekka, kjendismatprogrammer og oppussingsprogrammer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er en stund siden, men "The Wire" Ingen over ingen ved siden. Ellers Breaking bad, Homeland, Forbytelsen, også i amerikansk versjon, Broen, Arne Dahl, Johan Falk. Gåsmamman som går nå virker lovende, og så har vi klassikeren Rich man poor man (to brødre) selvfølgelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Eg likar godt å sjå skandinaviske krimseriar, men og krim frå England låner eg augo til. Akkurat nå er det Hinterland (Wales) eg brukar fredagskveldane på. Prøvde meg på Johan Falk (Sverige), men det blei vel amerikansk, og amerikanske krimseriar blir for mykje "glamour" og vel, rett og slett for "amerikansk". Der sit sminka like godt gjennom både nattestid og kjeltringjakt, om det skjer i by eller ørken. Høghela sko passar visstnok og uansett kva desse unge FBI-agentane (kvinnelege) utset seg for... Homeland er eit unnatak, her blei eg litt hekta.

Såg nettopp krimserie frå Island som eg "storkoste" meg med (ja, det går an å kose seg med mord, blod og gørr..). Under heile serien var eg nok like opptatt at språket som av plottet, og det var rett før eg melde meg opp til studie om det islandske språket :-)

Elles ser eg ulike faktaprogram, mest på Nrk. Nå har det vore Jeg mot meg og Guds lærllnger eg har kikka på. Skavland og Lindmo får eg og med meg om eg er heime.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi liker mykje av det samme, ser eg. Så då vil eg anbefale deg serien True Detective! Knallgod krim (trass i at han er amerikansk ;-)) Og den britiske serien Broadchurch :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Litt gøy det da, Broadchurch har eg sett, likte den veldig godt :-). True Detective prøvde eg meg på, men fekk ikkje med meg starten og datt av. Nå har eg begynt å følgje med på Gåsemamman (svensk). Eg er ikkje noko spesielt tilhengjar av seriar som går i det "uendelege", 8-10 episodar held lenge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Game of thrones... akkurat sett the shanara cronichles. Driver med firefly nå...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fotball og nyhende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteKristine Louise