Så morsomt at du fant denne, Gretemor! Jeg hadde den i meget tidlig barndom, husker at min far leste høyt fra den - her fant jeg endelig det stikkordet jeg trengte for å kjenne igjen boka:

Jeg var i Lissabon.
Der bar alle no' på hodet og ikke no' i hånd.

Takk skal du ha!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

La du merke til at det ikke står noe forfatternavn på boken? Og ikke på registreringen hos NB heller. Montro hvem som forfattet denne?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ganske sært, egentlig. Jeg får en mistanke om at boka kunne ha vært en julegave fra ei bestemor som var sterkt knyttet til misjonsvirksomhet verden rundt, og som hadde tilgang til utgivelser fra forlag som ikke var allment kjent på markedet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemeter