Godt forslag gretemor, men den så ikke slik ut. Den var mer "barnslig", minnes det var mye rødt kanskje på cover, mer tegnet og for yngre barn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så morsomt at du fant denne, Gretemor! Jeg hadde den i meget tidlig barndom, husker at min far leste høyt fra den - her fant jeg endelig det stikkordet jeg trengte for å kjenne igjen boka:

Jeg var i Lissabon.
Der bar alle no' på hodet og ikke no' i hånd.

Takk skal du ha!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

La du merke til at det ikke står noe forfatternavn på boken? Og ikke på registreringen hos NB heller. Montro hvem som forfattet denne?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ganske sært, egentlig. Jeg får en mistanke om at boka kunne ha vært en julegave fra ei bestemor som var sterkt knyttet til misjonsvirksomhet verden rundt, og som hadde tilgang til utgivelser fra forlag som ikke var allment kjent på markedet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nok et godt forslag. Men det var ikke denne heller. Noe lignende. Vanlig trykt skrift.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi hadde barna ved yangtze kiang , https://bokelskere.no/bok/barna-ved-yangtze-kiang/106169/ som barn, men den kom vel på åttitallet. :P

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var enda en fin "kina-bok" - ser temaet har vært populært ja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBerit B LieKirsten LundGunillaRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyemgeIngunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.siljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard Holvik