Jeg er ikke helt "ferdig" med Brødrene Karamasov, og føler for en pause, så jeg foreslår at vi tar opp tråden igjen over sommeren, da fra kategorien Nyere Nordisk.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg hadde så lyst til å klare å henge med på Brødrene Karamasov, men dessverre har ikke tiden strukket til. Fikk ny lærerstilling midt i leseperioden, og det har dessverre tatt mye av min ledige tid. Håper å delta mer aktivt neste gang!
Og kanskje klarer jeg å karre meg gjennom Brødrene Karamasov ved å lese på diskusjonslenkene deres :D
God sommer! :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jobben er viktig! Gratulerer!

Og en riktig god sommer til deg også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk :D
God sommer! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke hatt kapasitet til å følge Brødrene Karamasov i vår. Har tittet innom tråden flere ganger og forstått at dette er et krevende bokverk. Om jeg får lest denne boken senere, vil tråden komme meg til nytte. Tusen takk til dere som har bidratt!

Jeg har savnet lesesirkelen. Når jeg ser tilbake, er det imponerende hva vi har lest og diskutert. Ser frem til at vi kommer sterkere tilbake til høsten! Ønsker meg friske diskusjoner med ulike synspunkter og kunnskaper. Håper min hverdag gir meg rom til å delta. All ære til deg, gretemor som holder lesesirkelen i gang!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja, og for meg som først ble med ved bok nr.13, er listen over de 12 første til inspirasjon. "Middlemarch" og "Mesteren og Margerita" er i hvert fall satt på leselista.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Synes det er helt greit. Er i gang med "Døde sjeler" nå, og deretter står "Onkel Tom" på tur, begge på grunn av innlegg og forslag her i gruppen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila