Jeg vurderer å kaste meg over bok 3 snart og lurer på hvordan dere andre ligger an? Det kan virke som om mange har falt fra underveis.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg er fortsatt med, og er veldig fornøyd med boken. Er langt inn i tredje del - ellevte bok VII. Er vel ganske i takt med det tempoet jeg planla. Har følt at det ikke har vært andre i mitt "område". Vært inne og kikket på linken til siste delen innimellom.
Men tilbake til boken, så har jeg nok hatt mest glede av Staretsen og Aljosjas betraktninger. Har litt problemer med å få tak i de andre aktørenes karakterer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Lest ferdig nå, og kommentert litt på den andre tråden. Gir selvfølgelig en klar sekser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg begynte på bok 3 for et par timer siden :) Ja, det har ikke vært så mange som har bidratt på tråden, og det er vel flere grunner til det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skuldig i å ikkje bidra, ja. Det blei hardt nok å henge med på boka, eg makta ikkje å følge med på diskusjonstråden i tillegg. Men i boka sin ånd så kan eg jo take på meg skulda for alle dei andre som ikkje har bidratt også.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R