Den dårligste boka Riley har skrevet av de jeg har lest. Jeg gir allikevel boka en treer for fantasien til forfatteren.Boka innledes og forstyrres med "fra meg til deg" brev fra en av hovedpersonene til leseren. Hvorfor er umulig for meg å svare på, det bare trekker ned. I tillegg er det en lite troverdig grunn til at Grania rømmer tilbake til Irland, og at hun ikke bare sjekker ut de mistankene hun har! Kjære, alle ville tatt den telefonen! En del andre hendelser er også lite troverdig, folk snakker da vel sammen. Nei, denne anbefales ikke videre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Artig! Denne og Lavendelhagenb er DE ENESTE av bøkene hennes jeg ikke har mislikt. Har nå lest minst fem av hennes romaner og har ikke klart å like dem i det hele tatt. Av de jeg har lest, var dog denne den jeg mislikte minst. (Jeg mener forresten overhodet ikke å kverulere, påpeker bare hvor fascinerende jeg bestandig syntes det er at folk kan oppleve samme bok så ulikt!) Jeg er nå ferdig med prosjekt Lik-Lucinda-Riley-fordi-alle-andre-gjør-det-og-derfor-må-jo-bøkene-være-superduperfantastiske..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg lar meg også fascinere av hvor ulik sans man har for bøker. :) Jeg synes særlig de som hauses opp sm Bienes historie og Svøm med de som drukner er ganske triste og kjedelige for eksempel. Har skjønt tegninga nå; får en bok god omtale så dropper jeg den. ;) Egentlig skulle jeg inn å slette innlegget mitt, det ble skrevet i en fei sent på kvelden, i irritasjon over hvor dum "løsningen" på historien var. Men jeg kan vel la den stå nå som den er besvart. Tenker jeg tar en Riley pause jeg også. Lorna Doone står for tur, de tok skriving med humor seriøst på 1800 tallet. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alle liker ikke Lucinda Riley.. Jeg liker henne heller ikke :-) Og jeg og synes det er artig hvor forskjellig vi opplever litteraturen - der noen har hatt en stor opplevelse, kan en annen ikke finne noe som helst...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa