Fantastisk novellesamling bestående av 15 korte noveller. Hegren er kanskje den sterkeste jeg noen sinne har lest. Og Tomaten, Buddhisten og Den Kvinnelige Morder - alle noveller i verdensklasse. Jeg er helt overveldet. Hegren ble forøvrig publisert i The New Yorker i 2015.
Håper Norge får øynene opp for denne fantastiske forfatteren. Eneste grunnen til at jeg ikke gav samlingen terningkast 6 var at de to første novellene i samlingen ikke var på høyde med de andre, og jeg holdt nesten på å miste interessen før jeg kom videre og det hele tok helt av og jeg ble helt satt ut over forfatterens vidunderlige språk, originalitet og formidlingsevne - grunnvollene ristet til tider under meg! Ble anbefalt samlingen av sjefen min som er bibliotekar, og har siden anbefalt den til alle jeg kjenner. Les den! :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tiltredes. Jeg leser en god del noveller, og denne samlingen, som jeg leste på dansk, bergtok meg helt. Som du skrive, ble «Hegren» publisert i The New Yorker i 2015. Novellen, som har fått den engelske tittelen «The Heron», kan leses i avisens nettutgave.

Leste forresten nylig Nors' roman Spejl, skulder, blink, men ble ikke fullt så begeistret for den. Kommer uansett til å lese mer av denne danske forfatteren – kanskje prøve meg på Det var så den vinter, som består av de to kortromanene «Dage» og «Minna mangler et øvelokale».

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

KatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete Rambøl