Enig. Not quite my cup of tea heller. Men hvilken bok syns du var den MEST oppskrytte?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Endeleg var det nokon som spurte om det :-)
Den mest oppskrytte frå det året var for meg Et helt halvt år (som i skrivande stund har oppnådd heile 400 terningkast 6 her på bokelskere. Det er ikkje fortent. Boka er sentimental, klissete og skrekkeleg forutsigbar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan ikke få sagt hvor enig jeg er i det! Det var akkurat det svaret jeg håpet på. Tro det eller ei, men intuisjonen sa meg at det var den boka du tenkte på!
Kan ikke begripe hvordan så mange kan falle for den. Den er akkurat det du skriver og er i tillegg utrolig overfladisk, veldig lite troverdig og har et forferdelig menneskesyn.
Jeg tror ikke det minste på at Will ble forelsket i Lou. Hvorfor skulle han i så fall velge å ta livet av seg? Han er såpass rik at han kan skaffe seg et mye mer komfortabelt og innholdsrikt liv enn de fleste andre som er lammet fra brystet og ned og i tillegg har han funnet "kjærligheten". Men det rekker ikke for ham for å velge å leve videre. Da lurer jeg på hva forfatteren indirekte mener å si til alle dem med lignende diagnoser, men som ellers ikke er i en så heldig situasjon som Will: Beklager folkens, men det beste DERE kan gjøre er I HVERTFALL å kontakte Dignitas!
Og jeg tror heller ikke på at Lou utviklet seg nevneverdig gjennom møtet med Will og gjennom å flytte sin forelskelse fra Patrik over på Will. De to mennene er alt for like for det. De tilhører samme mennesketype. Mye mer opptatt av sine egne ego enn av verden omkring seg. Forskjellen er bare at Patrik tilhører arbeiderklassen og Will overklassen. Will fikk Lou til å gå på noen konserter og i et snobbebrylupp, men hva så? Jeg tror ikke det førte til noen indre utvikling hos henne.
Hadde Will derimot valgt å leve videre kunne det ha ført til en utvikling hos dem begge og dermed kanskje til en interessant roman/romanserie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth Svee