En bok hvis cover gir inntrykk av å være en enkel, litt dum sak. Det er ikke tilfelle. Jeg har lest En dag av samme forfatter, men denne er bedre. Lavmælt ironisk humor, gode formuleringer og en historie som ikke går helt som jeg hadde trodd den skulle.

Tematikken håndteres på en måte som gir meg noe, som ikke bare er til lett underholdning. Den sier noe om hvordan det er å gå fra å være sønn til selv å bli far til en nesten-voksen gutt. Hva gjør det med seg selv? Hva skjer med hver av dem som er i et langvarig forhold? Hvordan endres en av foreldrerollen?

Boken overrasket meg, jeg hadde ikke trodd at den skulle ha den dybden den har.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig i det du sier - jeg ble positivt overrasket over denne boken. Veldig bra og reflekterende. Her var det mye mer enn ren underholdning ja.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R