Da blir altså Brødrene Karamasov neste bok ut i lesesirkelen.
Det virker som at en del av deltakerne ikke blir med på felleslesingen.

Jeg håper at mange blir med, men hvem?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Har lyst til å henge meg på, gikk glipp av nominasjoner og valg, men er glad for resultatet. Det eneste er at jeg tror eksemplarene jeg fant, som er etter min oldemor, ikke er en brukbar utgave i denne sammenhengen. Den er delt i 2 bind, 6 deler, totalt drøyt 500 sider, utgitt på De Unges Forlag (som jeg ikke har hørt om) i 1961. Hvert kapittel har tittel. Liker ikke så godt å måtte gjenlåne fra biblioteket og kjøpe nytt bryter med kjøpestopp-nyttårsløftet mitt... men jeg har lyst til å prøve, siden det er Dostojevski vi snakker om her... :-D

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har tenkt å gjøre et forsøk! :) Boken bestilt på Mammut :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har lese verket eit par gonger før, og har det veldig travelt for tida, men reknar meg som deltakar.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er med - og har nå hørt NRKs 3 timers forestilling som en første innføring i materien. Muligens litt vel overdramatisert, håper jeg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er med:-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg blir med. Tror den egner seg for diskusjon. Har ikke lest den før, men ga den til min mor for noen år siden, og hun sa at det var nesten uforståelig at noen kunne skrive slik på den tiden.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Eg blir med.
Sidan det var 8 som stemte på boka (dersom eg hugsar rett), og eg ikkje var ein av dei, så gjeng eg ut frå at vi blir minimum 9 personar. Håper sjølvsagt på at det blir mange fleire.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg blir med!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har dessverre ikke mulighet denne gangen (og det er hverken lyst eller interesse det står på). Stemte derfor heller ikke.

Ønsker dere alle god lesing og fine diskusjoner!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg blir også med :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg blir med.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal