Har til nå brukt anikvariat.no og finn.no, men ser etter flere plasser. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 21 svar.

Mange bibliotek har jo salg med jenve mellomrom, og der er det mye til kr 6 og 10, ivhertgfall hos oss i Levanger...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lagt ut diverse bøker på finn. Brukernavn "hannem76".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mine bokmerke for bruktbok-søk, utover antikvariat.no:

http://antikvariat.samlaget.no/
http://askbok.no/
http://www.bokbua.no/
http://bokbyen.no/
http://nettbutikk.bokbyen-skagerrak.no/
http://www.bokloftet.no/
http://www.bokmarkedet.no/
http://www.bokpanett.no/
http://www.nomeantikvariat.no/
http://www.osebroantikvariat.no/
https://pbok.no/
http://www.skiensantikvariat.no/
http://stavangerantikvariat.no/

Enkelte av desse er nemnde lenger nede i tråden.
Eg har handla på rundt 1/3 av desse nettstadane, og har hittil berre hatt gode opplevingar.

PS, den første lenka, frå samlaget, er ikkje bruktbøker, men rest-lager av gamle bøker. Dyrt, men forhåpentlegvis ubrukt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Du finner også mange bøker til salg her på Bokelskere.no. Klikk på Diskusjoner, velg Oversikt. Bla deg til bunns, og skriv Til Salg i søkefeltet. 525 treff akkurat nå.
Problemet er imidlertid at admin på Bokelskere har fjernet muligheten for å sende direkte melding til hverandre. Flere har protestert mot dette.
I likhet med mange andre ønsker jeg å sannere bokhyllene mine, og har bøker til salg her. Administrator: La oss få lov til å sende direkte meldinger til hverandre igjen. Kast eventuelt ut dem som misbruker muligheten.
Veit ikke om det har vært drøfta tidligere, men det hadde kanskje også vært mulig med en egen avdeling på Bokelskere for salg/ bytte?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvorfor forsvant muligheten til å skrive direkte til hverandre?

Enig at en byttedel hadde vært meget ønskelig :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis du vil starte en underskriftskampanje angående dagens kronglete meldingssystem kontra det det gamle - med formålet : Vi ønsker det gamle systemet tilbake! Får du helt sikkert mange underskrifter - også min.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg foreslår du spør administrator André. Jeg fulgte ikke så godt med da det skjedde, og veit ikke mer enn hva jeg har sett Lillevi skriver.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For en tid siden mente enkelte seg plaget av uønskete private meldinger. "Løsningen" ble at du bare kan sende meldinger til de som "følger" deg. Det vil si at hvis jeg skal kunne sende en privat melding til deg, strigidae, må du først gå inn på min profil og trykke "følg" meg. Jeg mener det var slik det var. Et umulig system å forholde seg til.

Vi er mange som har sagt fra om dette, både i forumet og direkte til admin.
Håper riktige mange sier fra, og at vi kan få tilbake muligheten til å sende hverandre meldinger!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sier meg enig og håper André tar en opptelling!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svar! Det har blitt riktig tungvint. Mye enklere å ha det åpent til å begynne med, og så selvfølgelig ha muligheten til å rapportere og blokkere eventuelle ubehagelige meldinger?

Det burde kanskje bli en "underskriftskampanje " for å få denne funksjonen tilbake?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kommer selvsagt an på hva du er ute etter, men det er mye spennende å finne hos Arbeidernes Antikvariat: http://arbant.no. Meget brukervennlig butikk og kjapp levering! ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

betterworldbooks.com

Godt utvalg og gratis frakt. Pengene de tjener går dessuten til et godt formål!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har kjøpt en del fra dem, da de er en av selgerne på abebooks. Kjøper også en del bøker på qxl.no, har for tiden bud på 11 og har vunnet 23 bøker fra selger -56 ford som holder til i Horten. Sist jeg kjøpte bøker fra ham i sommer, fylte de 3 av de største norgespakkene (50 kg bøker). Den runden inneholder alle 12 Mystikken Verden (på dansk har serien minst 27 bøker), og har fått tilslaget på 8 av dem allerede. Har også en fast selger jeg kjøper bøker fra i England på eBay, johns54321.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har sett play.com og amazon.com selger bøker, der velger dn new eller used. Jeg har en annonse på finn, ønsker kjøpt. Jeg har fått tak i mange fine og pent brukte bøker til en fin pris. Så da er det bare lage en annonse skrive ta bilde av bøkene du ønsker. (Annonsen er gratis, og ligger ute i to måneder) . Annonsen min har passert 300 besøkende så ønskes kjøpt er populært. Jeg har også funnet billige bøker på fretex ;) Håper du finner utav det.
Ha en fin dag;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bokbörsen har stort utvalg av i hovedsak svenske bøker, men også noen danske og norske. Har også tegneserier, musikk og film. Ikke alle selger til utlandet, både privatpersoner og antikvariat.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

http://www.abebooks.com/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

antikvariat.net

Godt sagt! (1) Varsle Svar

bokbua.no og vangsmo.no
Disse stedene bruker jeg selv og kan anbefale dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal