Utdrag fra omtale på bloggen min:
"Denne bakgrunnen, med et mørkt, vått og kaldt landskap, med en mørk og plaget sjel gir uttrykket Nordic noir en ny, forsterket mening. Dette må vel nærmest betegnes som Nordic bekmørkt.
For bekmørkt er det, nesten helt uten et eneste lite lyspunkt, verken værmessig eller stemningsmessig. Vår Thorkild velter seg så til de grader i sin tristesse, sin selvmedlidenhet, sine depresjoner, sine selvmordstanker og sine utallige medisiner. Så mye og så detaljert at det nærmest står i veien for selve handlingen."

Hele omtalen finner du her. Og mange flere bokomtaler finner du på bloggen min Bjørnebok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har begynt på denne nå, siden bok to om Thorkild har fått veldig gode kritikker. Er enig med beskrivelsen din, selv om jeg ikke har lest heile boka enda, dette er virkelig utrolig mørkt og trist.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var en hel del jeg likte også - så er spent på neste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

RufsetufsaAnne-Stine Ruud HusevågvaskeklutØyvind BjørnerudConnieKristine W. JensenKaren RamsvikLene AndresenBoktimmyMy Criminal MindJostein RøysetLibrosaurus vMarit HåverstadGitte FurusethVibekeChrissieJulie StensethMarianneMaren Hjelle AuneHarald KKarin BergmrgigglesLesevimsaAmanda AEvaArcticDwarfInger Erikstad EekRandiAOlaugAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTone Maria JonassenAnne LiseHedvigBeate KristinTherese LierLeseaaseEivind  VaksvikKristinCarolineBerty