Denne helgen blir det travelt, det vil si i bokverdenen min blir det travelt. I virkeligheten prøver jeg å flykte fra de samme eskene og søppelsekken som forrige helg.

I Vintervakten av Melanie Wallace er jeg visstnok i en småby i USA og utforsker de mørkeste sidene av menneskesinnet.

I Aboriginenes drømmetid av Piet Bogner er jeg i Australia og lærer om deres historier og skaperfortellinger.

I Århundrenes legende tar Victor Hugo og Bjørnstjerne Bjørnson meg gjennom 12 små fortellinger om det gode og det onde. I denne gleder jeg meg spesielt til Padden, som jeg har hørt mye om.

Det ble noen bøker denne helgen, men 2 av de er veldig tynne.

Ønsker dere alle en god helg!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Å. Jeg har lest ut Nådegaven 3 - Blålind. Den trilogien anbefales veldig for fantasyentusiaster eller alle leseglade. Fine bøker!

Skal, på nytt, begi meg inn i Murakamis verden med novellesamlingen Menn uten kvinner. Det blir helt sikkert fint! Leser litt lite noveller, så det blir nok bra på mange måter.

Håper dere alle har hatt ei fin helg, på alle mulige måter.
F

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Søndag igjen. Og solen skinner :-) Travelt her også, men dessverre ikke først og fremst i bokverdenen.

Men litt lesing blir det da. Denne helgen konsentrer jeg meg først og fremst om Thomas Manns Trolldomsfjellet, men har også så vidt kommet i gang med en av årets mammutbøker, Helbrederen av Antti Tuomainen.

På øret går det fortsatt i fantastiske Infinite Jest av David Foster Wallace. Jeg var imidlertid såpass nysgjerrig på den nye romanen til Ethan Canin, A Doubter's Almanac, at jeg har lyttet litt til begynnelsen av den også. Veldig lovende.
Fortsatt god helg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg surrer fortsatt med Syv fantastiske fortellinger, hører Kafka på stranden på lydbok og lengter egentlig tilbake til sanatoriet i Alpene i Trolldomsfjellet. Målet er å blir ferdig med Karen Blixen senest tirsdag, men det er så mange andre aktiviteter som frister mer. God lesehelg til dere som er litt mer strukturerte!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Holder på med vinterhjerter , ei fin novellesamling :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leser Chineasy som er en elkel måte å prøve å lære seg kinessik på nok er forståelig, andre ting litt verre...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

God helg! Jeg holder fortsatt på med Syv fantastiske fortellinger av Blixen og Døde sjeler av Gogol. Det går litt sakte, målet er å bli ferdig med Syv fantastiske historier innen i morgen. I tillegg har jeg blitt litt hekta på Liza Marklunds bøker om Annika Bengtzon, holder på med bok nummer 2 nå:-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Denne helga bryner jeg meg på Bitch og forundrer meg hvordan andre rundt meg oppfatter denne boka, og meg?
Jeg kan godt sitte med en bok av hvilken som helst kvinnelig forfatter, hvor det vises godt på omslaget av dette er skrevet av en dame (navnet hennes er veldig uthevet for eks). Jeg får så og si aldri tilbakemeldinger på det. Men du verden hvordan folk reagerer når jeg leser en bok med knallrødt smussomslag som er prydet med en naken kvinne, som viser langfingeren,og tittelen "Bitch" står med kraftige svarte bokstaver! Jeg får høre at jeg leser feministisk litteratur og at det er vel like før jeg kaster hårfjerningsprodukter, og at mannen min må passe seg nå når jeg er begynt å lese "rødstrømpe propaganda". Jeg er ganske rystet over at dette er holdninger i 2016. Og spesielt når ingen av de som kommenterer har lest boka! Dette er tanker de gjør seg ene og alene på grunn om bokas utseende.
Nu vel,som de lærde sier, jeg skal nå lese den,virker veldig interessant,og så langt har jeg bare blitt feministisk påvirket i så måte at jeg lurer på om jeg skal begynne og bruke leppestift mer jevnlig.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Hei, så var det plutselig helg igjen, og lesingen har gått litt tregt denne uken. Så jeg vet ikke hvor mye lesing det blir denne helgen heller, men holder fortsatt på med Rakels bok. Det er litt spennende å lese bøker av nye forfattere, jeg har jo hatt masse gode leseopplevelser, hittil. Håper på at dette også blir en god leseopplevelse

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har planer om å avslutte I maktens skygge av Viveca Sten, koser meg! :) Så fortsetter jeg med Evna, siste bok om ravneringene av Siri Pettersen.

God helg! :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Lesingen har gått litt trått denne uka. Det har ikke noe med bøkene å gjøre, men av og til er det perioder da lesingen går tregere enn andre ganger, men likevel leser jeg hver dag selv om det ikke har blitt mange sidene denne uka.

Jeg leser: Metro 2033 av Dmitrij Glukhovskij og Den syvende demonen av Øistein Borge. Jeg tror jeg blir ferdig med Den syvende demonen først og da skal jeg begynne på Fordi overlevelse ikke er nok av Emily St. John Mandel. Flere bøker i helga blir det vel ikke fordi jeg må jo lese ferdig bøkene også;)

Håper det vil gå lettere med å komme deg på plass i flyttingen snart og få orden i kaoset;)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Takk, har funnet en rytme i det nå. To esker tømt og hvile i to dager. Det går ikke unna, men jeg kommer til bunns etterhvert :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ett skritt av gangen. Slik er det her også:) Man må ta ting i eget tempo.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er hjemme hos ho mor på Østlandet,men det blir litt lesing på kveldene. Har begynt på Uroens bok av Pessoa. Den er litt spesiell,leser den i litt små stykker og må reflektere litt over det jeg har lest. Kommer nok til å bruke lang tid,kanskje det også blir noe annet innimellom.Har faktisk lyst til å lese Historien om Pi om igjen,så vi får se.
God helg til ale.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg brukte faktisk to -- tre år på Uroens bok ...
Må tas inn i små porsjoner. Var absolutt verdt det.

Masse lykke til med denne spesielle bok og god helg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk. Det var godt å høre,for jeg regner også med å bruke god tid. Og så langt,er den fantastisk.
God helg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

No skin det jammen meg sol ute, det er 4 månadar sidan vi såg den sist her eg bur. Ein får ta det som eit teikn på at det blir ei fin helg. Det er jo alltids trivelegare å kike ut på solskin enn på regn medan ein sit inne og les. Neidå, eg skal nok finne på nokre ute-aktivitetar også. Ein har då hund, må vite.

Det blir uansett innspurt i lesesirkelboka Syv fantastiske fortellinger denne helga, reiknar med å kome greit i mål før søndagen er omme. Vidare er eg i gang med Jørgen Brekke sin tredje bok om Odd Singsaker & co, Menneskets natur. Likar godt det eg har lest så langt.

Som lydbok medan eg køyrer bil høyrer eg no på Candide av Voltaire, her raljerast det over ein lav sko. Artig, men litt for mykje repetisjon av same type poeng så langt. Vi får sjå korleis historia utviklar seg vidare.

God helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Stig TbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg G