Boka er, som de fleste andre også mener, spennende men overfladisk og ganske "enkel". Jeg vil heller slå et slag for bøkene James Pattersons har skrevet alene! De er fryktelig spennende og mange av bøkene handler om psykolog og etterforsker Alex Cross, filmatisert med Morgan Freeman i hovedrollen.

I de nyere bøkene har Patterson en "Kvinnemordklubb" i hovedrollene. Fire kvinner som er henholdsvis drapsetterforsker, advokat, journalist og rettsmedisiner. Dette høres kanskje litt ut som Frk. Detektiv, men det er spennende bøker hvor disse 4 kvinnene drar nytte av hverandres kunnskaper! Jeg liker når det er samme hovedpersoner i flere bøker, for da blir du godt kjent med dem, og sånn er det i disse bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal