Har knapt 100 sider att. Skal vere brukbart i mål innan laurdagen er over.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Skyter inn her at jeg har lagt et innlegg i det andre forumet om videre bøker, se her alle sammen: https://bokelskere.no/tekst/288884/#n_298556 =) =)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og då er eg ferdig, ein dag før tida. Den første tanken som slo meg i det eg las dei siste setningane var om denne sangen kjem til å dukke opp på lydsporet til filmen.

Apropos filmen, så blei eg skuffa over å lese at det er ei kvit, ung dame som skal spele Helen Justineau. I boka er ho vitterleg mørkebrun og noko eldre. Eg tviler ikkje på at Gemma Arterton kler rolla godt, men likevel ...

I takkeordet til slutt kjem det fram at romanen vaks ut av ei novelle, Ifigenia i Aulis, publisert i ein antologi. Det ser ut for at antologien heiter "An Apple for the Creature". Er det nokon her inne som har lest den?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Har ikke lest den.

Jeg klarer ikke å mene så mye om denne boken. Jeg skulle ønske at hovedpersonen var litt mer syr og litt mindre tilpasset. det ville vært mer realistisk. Og jeg skulle ønske de hadde dvelt litt mer ved dilemmaet rundt å ha henne der. Boka var spennende, lettlest og til tider tankevekkende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Artig at du nevner REM, litt tidlegare i boka gjekk "The End" av The Doors på repeat i den mentale musikkavspelaren min :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det samme ble jeg skuffa over når jeg så rollelista. Trist at de tar gode roller fra minioritetene. Jeg så at Melanie skal spilles av denne jenta, og da tok jeg meg i å lure på om de har bytta om på dem fordi Hollywood fortsatt er skeptisk til "inter-racial" par. Sånn som Will Smith har snakket om før. Hollywood altså.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeHilde H HelsethJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer Smedaassiljehusmor