Jeg er ganske altetende innenfor skjønnlitteratur. Det eneste er at jeg er litt mindre glad i krim enn i andre sjangere og jeg er litt mer glad i science fiction og eventyr :-).

Doppler av Erlend Loe er en lydbok jeg likte veldig godt. Historien og måten den blir lest på gjør den til en fantastisk lytteopplevelse.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Så enig, så enig! Erlend Loe sine bøker er aller best når Erlend Loe leser dem selv! Og heldigvis gjør han jo akkurat det når det gjelder lydbokutgavene! Kan også anbefale Tore Renberg som oppleser av egne bøker! "Angrep fra alle kanter" lest av forfatteren selv var storveis! Det var da jeg nesten ble litt lei meg for at jeg faktisk hadde lest "vi ses i morgen". Skulle jo heller ha hørt den også.

Jeg hørte 94 lydbøker i fjor. Synes stort sett oppleserne er veldig bra. Ett problem kan imidlertid være at en del leser fryktelig treeeegt. Da er det greit å høre via en app slik at hastigheten kan skrus opp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

94 lydbøker er heftig!
Jeg klarer ikke å henge med hvis ikke leseren og lydboken fenger meg, så takk for tips! :-).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila