Jeg har sett forestillingen "Sangen om den røde rubin" og jeg tenkte når det var slutt, "greit nok". Det må ha vært utrolig vanskelig og komplisert å lage et teaterstykke av en slik bok og sandelig om jeg vet om det var så vellykket heller. Jeg vil tro at de som ikke har lest boka vil få lite ut av forestillingen, men hva vet jeg som ikke har noe forhold til teateroppsettinger.

Hadde ikke rollen til Bjørn Skagestad eksistert hadde det vært "tannløst" og mye mer vanskelig å forstå Ask.

Jeg synest boka er for utfordrende og tankekomplisert enn de kan klare å formidle og få det velykket fra en scene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg tror absolutt man kan lage en velykket formidling av tankevirvarret i en teateroppsetning, det spørs bare hvordan man gjør det. Dette var bare én måte å gjøre det på.

De jeg snakket med som ikke hadde lest boka fra før sa at det ikke var vanskelig å følge med, men de fikk nok noe annet ut av det enn oss som har et forhold til historien.

Jeg hadde nok også litt av den "greit nok" følelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth Svee