Jeg har akkurat avsluttet Edvard Holms bok " Bror din på prærien". Sukket av velvære og reflekterte litt over at det er slike bøker som gjør at jeg elsker å lese. Men så tenkte jeg "å nei"!! Denne burde jeg jo ha spart til jula. Når jeg har fri og kan nyte å lese. Er det noen bokelskere som kan anbefale meg lignende bøker. Eller andre bøker "blott til nytelse" men som likevel ikke er helt I "feelgood" kategorien om dere skjønner hva jeg mener?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Virkelig ingen som har noen anbefalinger til meg??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En mann ved navn Ove :):)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er en veldig god bok. Jeg skal se filmen i dag og gleder meg til det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei! Du burde lese Juleoratoriet av Gøran Tunstrøm. Flott bok å lese i julen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei

Rakk aldri å få hentet denne. Håper jeg husker det kommende jul :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kommer flere juler! Eller så kan man også lese den selv om ikke det er midt oppe i jula!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg støtter 100% opp om forslaget om å lese bøkene til Britt Karin Larsen! Jeg har riktignok bare lest dem om folket på Finnskogen, men der har hun klart å skape en fascinerende og troverdig verden med et helt eget, poetisk språk. Jeg misunner deg som har dem til gode! :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var nettopp Britt Karin Larsens bøker jeg ville anbefale deg også! Liker dem veldig godt - både tatertrilogien og bøkene om Finnskogfolket. Innsiktsfulle, varme og med en lun humor.

Et par andre tips er "Glassrommet" av Simon Mawer. og "Haren med øyne av rav" av Edmund De Waal. Begge meget gode og seriøse bøker, og samtidig så lettleste at de egner seg for romjulen.

Håper du finner noe i din smak!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nå er julen over og takket være gode tips fra bokelskere har julen vært full av gode leseopplevelser. Jeg fikk lyst til å gi deg en tilbakemelding om Glasrommet. Jeg elsket denne boken! Tusen takk for anbefalingen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk til deg også! Det er en glede å kunne bringe gode bøker videre til andre. Jeg fikk selv anbefalt Glassrommet her på bokelskere. Så hyggelig at du husket på meg og skrev dette :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for anbefalinger. Nå er Glassrommet hentet på biblioteket. Sammen med Britt Karin Larsens bøker og et par andre godbiter som jeg fant i hyllen "bibliotekaren anbefaler ".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da høres det som du er godt rustet for julen! Hører gjerne hva du synes etter hvert. Det er jo alltid litt "skummelt" å anbefale.

Selv venter jeg på den fjerde av Finnskog-bøkene fra Haugen bok. De pleier å være raske, så jeg håper de rekker det denne gangen også, selv om jeg var i seneste laget med bestillingen :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg elska også denne boka, og anbefalar sterkt andre bøker av Hoem, om du ikkje har lest dei: Slåttekar i himmelen, Jordmor på jorda, Mors og fars historie.

Kan elles anbefala Finnskog-serien og Tater-trilogien til Britt Karin Larsen. Ho skriv, i likskap med Hoem, gode, lærerike og gripande romanar.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk :) Jeg har lest det meste av Hoem. Er veldig glad i bøkene hans.

Nå har jeg hentet Finnskog serien av Britt Karin Larsen på biblioteket og gleder meg til å ta fatt på den. Tater-triologien hennes har jeg allerede lest de to første bøkene av.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så fint! Eg trur du får mange fine lesestunder med desse bøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Arne SjønnesenLena Risvik PaulsenLilleviBeathe SolbergHarald KEllen E. MartolTanteMamieNina SolåsAstrid Pedersenkjell kTone HHege LEirik RøkkumBritt ÅseRisRosOgKlagingSilje UlsteinIngunn SMaren Hjelle AuneAtmanØyvind BjørnerudAnniken RøilGro Anita MyrvangTonesen81Julie StensethLibraritas vAnitaBjørg Elin Nærlandrune røstenJohnny OlsenKirsten LundAnjaMarit HåverstadJan Erik  OlsenIngrid BrændenHallgrim BarlaupHildaLesevimsaAnne Lise JohannessenAndreas BokleserKarin Berg