Så under eksamensperioden følte jeg jeg hadde lite tid til å sette meg inn i nye bøker. Dermed bestemte jeg meg heller for å lese noen bøker jeg ikke hadde lest på en stund på nytt. Blant disse bøkene var den lettleste, søte og fengende serien til Simone Elkles. Den tar utgangspunkt i tre gutter fra en fattigere meksikansk familie som finner kjærligheten. Alle bøkene er fortalt fra to skiftende synspunkt, jentas og guttens. Er de fulle i klisjeer? Ja, men med sjarmerende typer og spansk slang er de ultimate guilty pleasure bøkene.

Chain Reactions, bok 3
Denne handler om den yngste Fuentes broren, Luis. Etter flere år flytter endelig han og moren tilbake fra Mexico. På skolen møter han igjen Nikki, en jente med 'an attitude problem' og meksikansk blod hun fornekter. Lite aner han at hun har stengt seg av fra all kjærlighet, pga dårlige erfaringer med kjærlighet og en spontanabort. Nikkis venner finner derimot en interesse i Luis og de ender opp med å måtte henge mye sammen...

Luis er igjen en sjarmerende gutt med store ambisjoner. Han skal bli astronaut, men med sitt 'Fuentes talent' til å havne i trøbbel kan dette bli vanskelig. Nikki er avstengt, men vi skjønner fort hvorfor. Kjemien mellom karakterene er bare absolutt sjarmerende.

Igjen er boken forutsigbar, spesielt etter å ha lest de to første. De er derimot absolutt skjønne, og alle har nye og ulike elementer som gjør dem forskjellige. Så anbefaler serien, om du ikke vil ha noe alt for seriøst å lese!

https://bokelskere.no/elenaandres08/boksamling/2409372/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Bjørg Elin NærlandMarit HåverstadtuhamreBerit B LieTheaGro Anita MyrvangJenny Dahl BakkenCathrine PedersenritaolineLene AndresenKarin BergHanne MidtsundYvonne JohannesenSollillianerBenedicteSissel Elisabethingar hDolly DuckKirsten LundEmil ChristiansenLibraritas vMartineAnne Lise JohannessenKaroline in WonderTove Obrestad WøienWenche BrohaugSolgunnMagnus FinnsetAud- HelenElin FjellheimTanteMamieEllen E. MartolLilleviReidun SvensliHarald KSynnøve H HoelGro-Anita RoenLinda RastenIngunn S