Så under eksamensperioden følte jeg jeg hadde lite tid til å sette meg inn i nye bøker. Dermed bestemte jeg meg heller for å lese noen bøker jeg ikke hadde lest på en stund på nytt. Blant disse bøkene var den lettleste, søte og fengende serien til Simone Elkles. Den tar utgangspunkt i tre gutter fra en fattigere meksikansk familie som finner kjærligheten. Alle bøkene er fortalt fra to skiftende synspunkt, jentas og guttens. Er de fulle i klisjeer? Ja, men med sjarmerende typer og spansk slang er de ultimate guilty pleasure bøkene.

Rules of Attraction, bok 2
Dette er min personlige favoritt. Den handler om Carlos, Alex sin lillebror. Han flytter fra moren i Mexico til bake til statene for å bo hos broren. Han vil derimot ikke følge reglene, og foretrekker å oppføre seg som en 'bad boy'. På skolen blir Kiara, en skoleflink og sjenert pike, satt til å være hans guide. Ved noen uheldige hendinger må Carlos flytte ut fra Alex sin leilighet og inn til Kiaras familie som tilbyr seg å ta han inn.

Kiara er den rake motsetningen til Brittany, upopulær og ikke redd for hva andre tenker om henne. Noe som får meg til å digge denne karakteren. Carlos er som Alex sjarmerende, men alt for høy på seg selv. Kiara er den rette personen til å jekke ned selvtilliten hans et par hakk.

Konklusjonen er akkurat det samme som for boken over. Jeg gråter, jeg ler (ekstremt mye) og jeg har lyst til å rive ut enkelte sider. Dette er min personlige favoritt (selv om jeg har to venninner som foretrekker de to andre bøkene.) Hver sin smak og hver sin bak!

http://boknerd.blogspot.no/2013/06/perfect-chemistry-serien-av-simone.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anne Berit GrønbechMaikenAnne-Stine Ruud HusevågAjiniakraHeidi BLiseKariGroBjørg Marit TinholtNinaHilde Merete GjessingKarin BergEivind  VaksvikTine Victoria Halvorsen TronierHelen SkogKetilTine SundalTonesen81Tone HSaraMarit HøvdeEmilie GeistMarit AamdalRisRosOgKlagingHilde VrangsagenIngunn SHeidi LLinn HaugLene AndresenVannflaskeingar hKay NilsenmarithcBjørn SturødQi AiAud Merete RambølgretemorAgnete M. HafskjoldTerje N AbuslandIngeborg G