Så under eksamensperioden følte jeg jeg hadde lite tid til å sette meg inn i nye bøker. Dermed bestemte jeg meg heller for å lese noen bøker jeg ikke hadde lest på en stund på nytt. Blant disse bøkene var den lettleste, søte og fengende serien til Simone Elkles. Den tar utgangspunkt i tre gutter fra en fattigere meksikansk familie som finner kjærligheten. Alle bøkene er fortalt fra to skiftende synspunkt, jentas og guttens. Er de fulle i klisjeer? Ja, men med sjarmerende typer og spansk slang er de ultimate guilty pleasure bøkene.

Rules of Attraction, bok 2
Dette er min personlige favoritt. Den handler om Carlos, Alex sin lillebror. Han flytter fra moren i Mexico til bake til statene for å bo hos broren. Han vil derimot ikke følge reglene, og foretrekker å oppføre seg som en 'bad boy'. På skolen blir Kiara, en skoleflink og sjenert pike, satt til å være hans guide. Ved noen uheldige hendinger må Carlos flytte ut fra Alex sin leilighet og inn til Kiaras familie som tilbyr seg å ta han inn.

Kiara er den rake motsetningen til Brittany, upopulær og ikke redd for hva andre tenker om henne. Noe som får meg til å digge denne karakteren. Carlos er som Alex sjarmerende, men alt for høy på seg selv. Kiara er den rette personen til å jekke ned selvtilliten hans et par hakk.

Konklusjonen er akkurat det samme som for boken over. Jeg gråter, jeg ler (ekstremt mye) og jeg har lyst til å rive ut enkelte sider. Dette er min personlige favoritt (selv om jeg har to venninner som foretrekker de to andre bøkene.) Hver sin smak og hver sin bak!

http://boknerd.blogspot.no/2013/06/perfect-chemistry-serien-av-simone.html

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LailaVivian M.Dolly DuckmgeEivind  VaksvikKarin  JensenMonaBLAmanda AReadninggirl20Ester SHanne MidtsundKaren Ramsvikleser42RufsetufsaTanteMamieSynnøve H HoelMarit HåverstadTone HMerethe SolstadJakobBeathe SolbergRandiAIrene StrømlandIngunnJVeronicagretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn ChristinStine_JRandiRuteressElin FjellheimBkReidun SvenslimoiraHanneBerit RHarald KsvarteperBjørg L.