Jeg startet med friskt mot, og de første 200 sidene syns jeg var kjempebra skrevet. Etter hvert falt jeg dessverre av lasset. Det virker omtrent umulig å holde fokus gjennom 800 sider, syns jeg. Det ble mye utenomsnakk etter hvert, og det engasjerte meg ikke. Disse mursteinsbøkene er en uting, faktisk tror jeg at boka hadde blitt mye bedre med halvparten så mange sider, for da hadde forfatteren holdt seg til saken. Men det er kanskje jeg som er sær?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg kjenner også at lengden på boka trekker litt ned i dette tilfellet. Jeg kan også godt lese mursteiner, men da må de gjøre mer for meg enn denne boka. Jeg skjønner at forfatteren har fått gode kritikker og den er jo selvsagt godt skrevet med mye klokt både i og mellom linjene, men jeg ble rett og slett ikke engasjert og hektet nok. Hadde boka vært kortere, og jeg ikke blitt så utålmodig, hadde jeg nok trillet en femmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nydelig bok som jeg ikke brukte veldig lang tid på! Men nå er jo jeg veldig glad i fortellingene til LSC :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har nett starta på boka, men allereie lagt ho vekk fleire gonger. Ho fenger meg ikkje rett og slett. Merkjer at tankane mine hamnar over på kva eg burde gjera av husarbeid og andre trivielle ting... Det har skjedd før, at "gode" bøker må leggast vekk for så å takast fram igjen seinare. Kanskje er dette ei av dei. Og nei, storleiken på boka har det ikkje noko med, eg har før søren meg lest alle "Min Kamp"-bøkene...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Deler din opplevelse av "for lange bøker". Eneste unntaket er boka Buzz Aldrin hvor mye ble det av deg i alt mylderet? Lang bok, som jeg likevel ikke fikk nok av :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det du skriver er fint for meg å ha med meg hvorvidt jeg leser den eller ikke. For meg finnes det verken sære bøker eller lesere. Jeg er skeptisk til såkalte "mursteiner". Ofte har de skuffet og derfor er antall sider det første jeg jeg ser etter når jeg vurderer å lese en bok. Leser at Christensens roman er på kortlisten til P2-lytternes romanpris. Skal aldri si aldri, men i utgangspunktet kommer jeg ikke til å lese den pga antall sider.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.