He he......vet ikke om jeg har noen mørke sider akkurat, men jeg setter stor pris på mørke boksider, ja!!!:-D Spesielt den sjangeren som kalles Gothic. Men jeg har nylig måttet legge fra meg en bok fordi jeg ikke taklet innholdet. Jeg holdt ut gjennom mange sider, men så ble det for voldelig. Det var Politi av Jo Nesbø. En bok åpenbart de aller fleste andre takler helt utmerket........!! ;-) Har du lest den??

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nei, jeg har ikke lest noe av Jo Nesbø. Har dog fått referert litt "herfra og derfra", altså de ulike bøkene hans. Mange synes voldsskildringene hans er god underholdning (huff!) mens enkelte står glatt over bestselgerne hans nettopp av den grunn.

Jeg leste voksenkrim tidlig, allerede på barne- og ungdomsskolen harva jeg gjennom Agatha Christie, Dashiell Hammett, Dick Francis, Ken Follett, Ed McBain, Alistair McLean og andre. Blei etter hvert mett og leser kanskje ei krimbok i året nå.

Men jeg leser virkelighetskrim! Akkurat ferdig med Monika-saken av Robin Schaefer, om en politiskandale i Bergen for få år siden, og mye omtalt i media. Christoffer-saken en annen og jeg brukte lang tid på Du Ser Det Ikke Før Du Tror Det av Inga Marte Thorkildsen, om vold og seksualisert vold mot barn. Et kampskrift! Vi veit det skjer via reportasjer i media, men omfanget skremmer meg. Jeg er generelt engasjert i barn og unge, det kan du lese på profilsida mi her på bokelskere.no. Kan hende jeg henviser deg til ei side her på bokelskere.no, om ei jente jeg oppdaga i fjor sommer, som jeg har fått et godt vennskap med.

Gotisk? Vel, profilbildet er ikke mye gotisk :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil