Jeg har etter mye om og men valgt Elskede av Toni Morrison. Begrunnelse for valget, synes jeg ofte kan være vanskelig, annet enn at boka for eksempel står i hylla. Men jeg har flere bøker av henne og er nysgjerrig på forfatteren, samt at temaet interesserer meg. Dessuten fikk den Pulitzerprisen, og ikke minst Toni Morrison kan smykke seg med Nobelprisen.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Toni Morrison er min ultimate favorittforfatter og Elskede er inne blant topp ti noen gang lest. Den står i en av hyllene mine.

Har aldri vært med i en lesesirkel før og veit ikke om jeg får tid til det nå heller, selv om jeg ser at lesinga kan trekke ut for enkelte av deltagerne. Bestemmer meg for om jeg blir med tett opptil start.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Veldig hyggelig om du hadde stukket innom, om det ikke var for annet enn en kommentar eller to :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er noen år siden jeg fryda meg gjennom denne boka, jeg hadde hatt godt av et nytt høydepunkt ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du er hjertelig velkommen uansett hviken bok som blir valgt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla