Hei

Jeg likte også veldig godt De dødes tjern, og kan anbefale to andre bøker jeg har lest av Andre Bjerke. Skjult monster og Døde menn går i land.

Mange sier at Sort Messe av John Carr er av det ypperste innen denne sjangeren. Jeg vet ikke om jeg er helt enig i det, men den har mange positive anmeldelser i ryggen.

Om du er klar for å lese en skikkelig murstein så anbefaler jeg også Stephen King sin The Stand.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ok, må undersøke mer om André Bjerke tror jeg. Han var visst en dyktig grøsserforfatter. Har hørt hørespillet til Sort Messe av Dickson Carr og det skal virkelig sies at det er en nifs historie!

Stephen King har jo masse bra grøssere å by på ;) har lest "Cujo" og Ondskapens hotell ;)

Du skulle ikke tilfeldigvis ha noen formening om Stein Riverton?? Har hørt at hans mest berømte roman Jernvognen nesten også kan kalles en grøsser.

Vil gjerne gå etter bøker som er å betrakte som skrekkfilmer på papir ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest (vel, eigentlg høyrt) Jernvognen for ikkje så lenge sidan, og kan anbefale den. "... nesten kan kallast ein grøssar" er ei ganske grei oppsummering. Men "skrekkfilm på papir" er den nok ikkje.

Kanskje kan følgende utdrag frå bokomtala mi vere relevant for vurderinga di av boka?

"Den kanskje største uvissa dreier seg om kva for grad av realisme som til sjuande og sist vil ligge til grunn. Er det overnaturlege krefter i sving? Dreier det seg om hypnose eller psykologiske fenomen? Er det element av science fiction anno 1909 med i biletet? Denne uvissa gjer at forteljinga etter kvart blir særs fengslande."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stein Riverton er desverre helt ukjent for meg,

Jeg leser egentlig ikke så mye grøss/horror/krim, men akkurat nå holder jeg tilfeldigvis på med Menneskebarnet. Ikke så ille den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Åsmund ÅdnøyBeathe SolbergJulie StensethPiippokattaElisabeth SveeIreneleserKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude Jensen