Fine skildringer og flott språk. Del 1 var interessant både ift bygde-Norge og jappetiden. Del 2 var særdeles sår, men også veldig romantisk og nydelig. Del 3 vet jeg ikke om jeg egentlig skjønte meningen med...??? Men, den var likevel spennende som en krimbok. En veldig bra bok der jeg ville gitt terningkast 6 for del 2, men havner likevel på en firer. Dette er min første bok av Grytten, men jeg tipper det blir flere. Noen tips?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Flytande bjørn synes jeg var interessant.
Saganatt er en fascinerende roman - jeg ga den visst terningkast 5. Mer om den i Reading Randi

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nesten som jeg skulle sagt det sjøl :-) Del 2 er jo lik filmen med samme navn med Bjørn Sundquist. Jeg forsto heller ikke del 3. Fikk en 5`er av meg fordi de to første delene er så bra. Neste bok av Grytten må bli klassikeren Bikubesong.

Neste uke, fra onsdag til søndag, er Ltteratursymposiet i Odda en stor event med mange kjente og ukjente forfattere. Grytten er en av hovedaktørene, og en av tingene han gjør år etter år er Bikubegong. Der går han i fotspora til hovedpersonene i boka Bikubesong. Mange, mange som følger denne "gongen" hvert år.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

LailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.