Dette var dessverre ikke en bok for meg. Jeg hadde vanskeligheter med å komme inn i historien og jeg likte ikke skrivemåten til forfatteren. Og det ble for mye krangling mellom døtrene til Harris, bestefaren, om hvem som skulle arve hva og hvem som skulle få hva hus, dette ble slitsomt og det var ikke noe kjekt å lese. Jeg forstod meg bare ikke på denne boken, uheldigvis.

Boken handler om Sinclair familien som alltid feirer sommerferien deres ute på en privat øy som eies av bestefaren til Cadence, som vi følger i boken.
Bestefaren hennes ga hver av sine tre døtre et feriehus på denne øyen. Cadence er mest med Mirren, Johnny og Gat som er på samme alder som henne, dem kaller seg Løgnere, men det kom ikke fram i boken hvorfor, jeg fikk det ihvertfall ikke med meg. Sommer nummer femten skjer det en ulykke på denne ferieøyen, Cadence blir funnet bevisstløs i vannkanten. Etter denne ulykken sliter hun med hukommelsen og har ofte migreneanfall. Hun ønsker å huske alt som skjedde sommer nummer femten og drar tilbake til øyen to år etter ulykken for å prøve å få hukommelsen tilbake.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin