Jeg holder på med bacheloroppgaven min estetikk og allmenn litteraturvitenskap, og temaet mitt er performativitet i Espedals roman "Gå".

Romanen ble raskt blant mine favoritter og av flere grunner ønsker jeg å skrive om den. Så lurte jeg på om noen andre har en formening om dette, eller vil dele noen tanker om denne boken etter å ha lest den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nettopp pløyd igjennom alt fra Dagbok av. Performativitet, som i iscenesettelse? Er det ikke vanskelig å skrive om det temaet uten å inkludere store deler av resten av forfatterskapet hans? Høres uansett interessant ut, selv om det første som slo meg er om han virkelig er en sånn ram djevel overfor kvinner. Ellers har jeg kanskje ikke all verden å bidra med på stående fot, men kan kanskje komme med noen innspill hvis jeg får vite litt mer.

Arne Melbergs "Selvskrevet - om selvfremstilling i litteraturen" kan forresten kanskje være nyttig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild S